Samla lån trots många förfrågningar

Anledningen till att man vill samla lån brukar vara att man har en större mängd mindre lån(därmed många förfrågningar) som summerat blir en onödigt dyr historia. Många olika krediter och smålån skapar tillsammans en hög kostnad som påverkar din månadsbudget kraftigt eftersom du betalar alldeles för mycket i månaden. Visst det är bra att betala mycket på sina lån, men så länge den effektiva räntan är schysst annars är det inte du som tjänar på det utan kreditgivarna. Känner du igen dig? Då är detta sidan för dig, vi skall hjälpa dig samla lån trots många förfrågningar!

Samla lån trots förfrågningar

 

Det kan vara svårt att få lån godkänt trots många förfrågningar. Det blir då svårt att förbättra sin ekonomiska situation fast man vill det. Ett dilemma som många står inför. Ett bra sätt att förbättra sin ekonomi är nämligen att samla lånen och krediterna på ett ställe. Du ansöker om ett samlingslån som det även kallas, anger det totala belopp som du har skulder för, betalar av alla tidigare krediter och istället för att ha många dyra enskilda lån så har du istället ett större med mycket bättre villkor. Det finns långivare som tar hänsyn till just detta och erbjuder dig sin hjälp trots att du kanske har många förfrågningar. Det viktigaste är att vara ärlig och öppen vid ansökan, berätta hur det ligger till och hur du planerar att förbättra din ekonomi. Med resultatet av att samla lånen så har du ett större lån, oftast längre bindningstid och därmed lägre månadskostnad. Exempel kan vara att du idag betalar totalt 4000 kronor i månaden, men efter att samlat dina lån så betalar du bara 2000 kronor. Då kan du spara 1000 kronor i månaden till en egen buffert som du kan använda till extra inköp istället för att ta det på avbetalning eller ansöka om dyra smålån.

Här kan du samla dina lån trots många förfrågningar

Som du säkert redan har märkt så anses det negativt med många kreditförfrågningar och gör det svårt för dig att låna pengar. Det första som är värt att veta är att en förfrågan finns kvar i 12 månader och försvinner därefter. Många förfrågningar under kort tid anses mer negativt än om de är mer utspritt. Vad är många förfrågningar? Man brukar säga över 4 under en 12 månaders period men vad förfrågan anser är också av vikt när långivaren gör en bedömning av dig. Börja här iallafall och ansök om att samla lån hos dessa långivare, den första är det bästa alternativet och har också bäst förståelse för en historik med många förfrågningar.

 

Alternativ: Samla lån trots många förfrågningar
Bank Norwegian
Bank Norwegian
Belopp: 5.000 - 500.000 kr
Ålder: 23 år +
Sambla
Sambla
Belopp: 5.000 - 500.000 kr
Ålder: 18 år +
Lendo
Lendo
Belopp: 5.000 - 500.000 kr
Ålder: 18 år +

 

Har du fått lånet godkänt?

Grattis isåfall, ta nu tillfället i akt att spara endel av pengarna du får över varje månad. Dra inte på dig nya krediter och lån, därmed nya förfrågningar. Låt det gå 12 månader sen din sista förfrågan och se till att betala av ditt samlingslån. Detta ökar dina möjligheter för ett större lån, kanske bolån eller något annat.