Därför skall du samla ihop lån till ett stort lån

Visste du att samla ihop lånen till ett stort lån är det första steget för en bättre ekonomi? Det gäller dig som tagit några avbetalningar eller har ett par stycken onödigt dyra smålån. Att ta exempelvis en TV på avbetalning kan vara lockande, bara öka sin månadskostnad med några hundralappar. En gång är ingen gång som man brukar säga och det kan vara helt okej. Men tar man fler och fler saker, kombinerar det kanske med ett dyrt smslån så blir det snabbt en ganska jobbig situation. Månadskostnaden blir hög och du betalar mer pengar till långivarna än vad du betalar av på ditt ”totala lån”. Samla det till ett stort lån idag. Du kommer nämligen både att få bättre villkor på ett stort lån, kan få längre avbetalningstid och därmed en rimlig månadskostnad. Det har hjälpt så himla många att förbättra sin ekonomi, gör det du också.

Många små lån är dyrt

Det är inte lika lönsamt för långivare att låna ut små lån hit och dit. Det kompenseras genom högre ränta, avi-kostnader och andra avgifter. Detta gör att den effektiva räntan(dvs totalkostnaden) för ditt lån blir väldigt dyrt i längden. Det bästa du kan göra, förutom med egna medel slutbetala alla, är att samla dem till ett stort lån istället hos en och samma långivare.

Stort lån = bättre villkor

Stort lån är lika med bättre villkor. Även om du idag har flera lån och krediter, samt förfrågningar så får du bättre villkor. Du kommer att sänka din totala månadskostnad och mer av pengarna du betalar kommer att gå till att beta av dina skulder. Vi rekommenderar dig verkligen att kolla på alternativen för dig, jämför och vill du komma på banan igen och påbörja resan till att bli kvitt lånen så ansök!

Jämför långivare där du kan samla till ett stort lån

Det finns en tjänst som är specialiserade på att hjälpa dig samla alla dina lån till ett stort lån. Det finns flera liknande tjänster men detta är det bästa och vi rekommenderar dem starkt. Du gör helt enkelt endast en ansökan om att samla lånen också kan du jämföra det bästa alternativet för dig.

Alternativ: Därför skall du samla ihop lån till ett stort lån
Axo Finans
Axo Finans
Belopp: 5.000 - 600.000 kr
Ålder: 18 år +
ICA Banken
ICA Banken
Belopp: 20.000 - 350.000 kr
Ålder: 18 år +
Sambla
Sambla
Belopp: 5.000 - 500.000 kr
Ålder: 18 år +

Exempel på krediter och lån som är bra att samla

  • Tänk på att alla avbetalningar som du har räknas som krediter. Exempelvis om du handlar med hjälp av Klarna.
  • SMSLån är tänkt som en nödlösning, ett korttidslån som blir väldigt dyrt i längden.
  • Små privatlån
  • Alla andra lån av mindre form är oftast mycket dyrare än ett stort lån.